WEFIS-studie 146 – Inventaris van de West-Vlaamse Spoorwegstempels

      Reacties uitgeschakeld voor WEFIS-studie 146 – Inventaris van de West-Vlaamse Spoorwegstempels

In juni 2000 verscheen de eerste uitgave van de WEFIS-studie (nummer 87) over de West-Vlaamse Spoorwegstempels.  Sindsdien reageerden veel verzamelaars van spoorwegafstempelingen en bezorgden ze talrijke nieuwe stempels en betere data.

De redactieraad van WEFIS vond het interessant om nu, 15 jaren later, een laatste stand van gegevens op te maken. In deze ‘herziene druk’ krijgt elke stempel een nummer, zodat uitwisseling van gegevens tussen verzamelaars van nu veel eenvoudiger kan gebeuren.

Deze studie telt 68 bladzijden!

In het magazinegedeelte vindt u de volgende bijdragen:

  • Een indruk over de voorbije tentoonstelling ‘Marinezone in Oostende’
  • Onze doorlopende kalender, door W. Ronsse
  • Op de leestafel, door W. Ronsse